
Kesämenu
Kolme ruokalajia
Alkuruuat
-
Graavilohitartar ja yrttisalaattia
-
Parsaa, hollandaisekastiketta,kylmäsavulohta ja kesäperunaa
-
Kesäsalaatti. Gorgonzolaa, mansikoita, paahdettuja pähkinöitä ja vadelmavinaigrettea
Kaikkien alkuruokien kanssa tarjoillaan tuoretta paikallista leipää.
Pääruoat
-
Voissa paistettua merenkurkun siikaa, Sandefjordkastike, uudet perunat ja varhaisvihannekset
-
Takuumurea naudan ulkofilepihvi Black & White, paistetut uudet perunat, Madeirakastike ja Bèarnaisekastike.
-
Parsarisotto, valkosipulipaistettuja sieniä ja semikuivattua tomaattia
Jälkiruoat
-
Vaniljajäätelöä, marenkia ja mansikoita
Kolme ruokalajia 41€ / hlö.


Pyydämme valitsemaan koko ryhmälle saman menun.
Huomioimme erikoisruokavalion ja/tai allergiat.
Laskutusasiakkaita laskutamme tilausta edeltävänä päivänä ilmoitetun henkilömäärän mukaan.
