top of page
108_509212213.jpg

Vår sommarmeny

Tre rätter

​

Förrätt

​

  • Gravlaxtartar och örtsallad

​

  • Sparris, Hollandaisesås, kallrökt lax och nypotatis

​

  • Sommarsallad. Gorgonzola, jordgubbar, rostade nötter och hallonvinaigrette​

​​

​

Alla förrätter serveras med sortiment av färskt lokalt bröd

​

​

Huvudrätter

​

  • Smörstekt Kvarkensik, Sandefjordsås, nypotatis och säsongens primörer 

​

  • Mörad oxytterfilébiff Black &  White, stekt nypotatis, Madeirasås och Bèarnaisesås. ​

​

  • Sparrisrisotto, smörstekt vitlökssvamp och semitorkade tomater

​​

​

Efterrätt

​

  • Vaniljglass, maräng och jordgubbar

 

Pris för 3 rätter 41€ / pers.

ruoka.png
IMG_0075.JPG

Vi ber er att välja samma meny för hela gruppen.

​

Vi tar hänsyn till specialkost och/eller allergier. 

​

Vi fakturerar kunder enligt antalet personer som meddelats dagen före beställningen.

sulva3.jpeg
bottom of page